Zmiany w Orle

Moderatorzy: soc, bambus, filipp

Zmiany w Orle

Postprzez filipp » 21 lip 2010, o 06:17

Trzcińskie Orzełki większością głosów przyjęły rezygnację Prezesa Miejskiego Klubu. Niestety członkowie nie wybrali następcy. Na stanowisko Prezesa przedstawiono kandydatów Pana Kazimierza Sandulaka, Marka Ruczkowskiego oraz Józefa Szotta. Wszyscy trzej kandydaci nie wyrazili zgody. Kandydata na stanowisko Prezesa ma wyłonić kolejne Walne Zebranie, które odbędzie się 23 lipca o godzinie 19 w Sali Posiedzeń Urzędu Miejskiego.
filipp
Administrator

Re: Zmiany w Orle

Postprzez tofik-16 » 21 lip 2010, o 15:56

Hmmm... Nieciekawie to wyglÄ…da.
tofik-16

Postprzez 2-TZ » 22 lip 2010, o 10:09

Noi tak wszyscy narzekali to teraz macie, nie bedzie Orła a jak bedzie to spadek do okręgówki. Pan Andrzej W. zbuntował wszystkich kibiców przeciwko p. Jadwidze L. żeby teraz zostac trenerem ;] Nie widzialem nigdy lepszego prezesa niż pani Jadwiga która dbała nie tylko o wygląd, prezentacje klubu ale również o zawodników - przywoziła, odwoziła kupowała buty, dresy kiedy chciałeś, po meczu obiad - czego chcieć więcej ?
2-TZ

Postprzez michal » 23 lip 2010, o 04:57

Bardzo ciekawy jest fakt, że na walnym zabrakło tych którzy najwięcej narzekali.
michal

Postprzez Jopek » 25 lip 2010, o 22:10

2-tz - widać że wiesz dużo o orle ale za mało żeby się wypowiadać publicznie i jeszcze "anonimowo"...
Jopek

Postprzez 2-TZ » 26 lip 2010, o 16:09

Jopek - no raczej dość dużo wiem ;) hmm.. jeśli podoba Ci się nowy prezes, który raczej nie ma zielonego pojęcia o piłce, o zawodnikach itd bo rzadko na mecze przychodzi to ok . W Trzcińsku mają grać ludzie tylko ze Trzcińska ? Proszę wymień mi choćby tą 11-stkę który miałaby tutaj grać ;) Ludzi kilku z t-z grało w tym sezonie, a po odejsciu pani Jadwigi L. raczej mało który tutaj zostanie.
2-TZ

Postprzez tofik-16 » 26 lip 2010, o 16:54

O ile mi wiadomo to nowy prezes czyli Pan P. Bugajski grał kiedyś w piłkę nożną w Orle a nawet w Odrze Chojnie. Ponadto przez kilka ładnych lat zasiadał w Zarządzie Orła, także nie pisz że nie ma pojęcia o piłce.
Skoro uważasz że się nie nadaje do tej funkcji to dlaczego sam się nie zgłosiłeś podczas zebrania ?
Będziecie teraz płakać za panią J.L bo kto wam teraz postawi piwo lub pizze w Gościńcu...
tofik-16

Postprzez Jopek » 26 lip 2010, o 23:39

2-TZ na wstępie mówię że anonimem to Ty za wielkim nie jesteś bo zapewne SA ma na Ciebie pełny wgląd, jeśli oczywiści chce. Powiedź mi który prezes miał pojęcie na samym początku o piłce w Trzcińsku? aha żaden, każdy się uczył z czasem. 11 ludzi mam Ci wymieniać?? Nawet ja chciałbym zagrać w przyszłości dla tego klubu, jeśli wolisz oglądać 11 ze Szczecina lub Dębna to pojedź do rezerw klubów i pooglądaj "serie B". Bo teraz się niczym nie różnisz od "dziadków" czyli "pseudo kibiców" którzy tylko potrafią narzekać i mówić co jest źle, bo każdy potrafi wytykać błędy a do pracy nima komu. Kiedyś byli ludzi do grania tylko wiecznymi rezerwowymi nikt nie chciał być, tym bardziej że na jego miejscu grała osoba przyjezna. A jeśli masz na tyle odwagi to zgłoś się do mnie to wymienię Ci skład. Ale zapewne nie masz za dużego pojęcia o piłce tylko powiedzenie "pstryk i światło" i klub odrazu 4 liga... Nie powiem pod względem organizacyjnym w klubie było zajebiście, wszystko było idealnie. Ale już w końcówce pod względem piłkarskim nie działo się najlepiej, wynikły komplikację tak jak to dzieję się we wszystkich klubach na świecie, wieczność nie można być tym numerem 1 i każdemu się nie dogodzi. Na jednych przychodzi pora i się zmienia z drugim który też kiedyś odejdzie. Wszyscy się zmieniają, trenerzy, prezesi, piłkarze tak to już jest. Bo teraz nikt nie wie: czy będzie gorzej czy będzie źle - bo książki po okładce się nie ocenia tym bardziej klubu, który buduje się kilka sezonów.

A jeszcze 2-TZ jeśli tak naprawdę się znasz to napisz: dlaczego grali ludzie ze Szczecina a nie starsi juniorzy..

http://beta.um.warszawa.pl/aktualnosci/ ... u-kp-legia
Jopek

Powrót do Mieszkańcy Gminy Piszą

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość