2-TZ na wstępie mówię że anonimem to Ty za wielkim nie jesteś bo zapewne SA ma na Ciebie pełny wgląd, jeśli oczywiści chce. Powiedź mi który prezes miał pojęcie na samym początku o piłce w Trzcińsku? aha żaden, każdy się uczył z czasem. 11 ludzi mam Ci wymieniać?? Nawet ja chciałbym zagrać w przyszłości dla tego klubu, jeśli wolisz oglądać 11 ze Szczecina lub Dębna to pojedź do rezerw klubów i pooglądaj "serie B". Bo teraz się niczym nie różnisz od "dziadków" czyli "pseudo kibiców" którzy tylko potrafią narzekać i mówić co jest źle, bo każdy potrafi wytykać błędy a do pracy nima komu. Kiedyś byli ludzi do grania tylko wiecznymi rezerwowymi nikt nie chciał być, tym bardziej że na jego miejscu grała osoba przyjezna. A jeśli masz na tyle odwagi to zgłoś się do mnie to wymienię Ci skład. Ale zapewne nie masz za dużego pojęcia o piłce tylko powiedzenie "pstryk i światło" i klub odrazu 4 liga... Nie powiem pod względem organizacyjnym w klubie było zajebiście, wszystko było idealnie. Ale już w końcówce pod względem piłkarskim nie działo się najlepiej, wynikły komplikację tak jak to dzieję się we wszystkich klubach na świecie, wieczność nie można być tym numerem 1 i każdemu się nie dogodzi. Na jednych przychodzi pora i się zmienia z drugim który też kiedyś odejdzie. Wszyscy się zmieniają, trenerzy, prezesi, piłkarze tak to już jest. Bo teraz nikt nie wie: czy będzie gorzej czy będzie źle - bo książki po okładce się nie ocenia tym bardziej klubu, który buduje się kilka sezonów.
A jeszcze 2-TZ jeśli tak naprawdę się znasz to napisz: dlaczego grali ludzie ze Szczecina a nie starsi juniorzy..
http://beta.um.warszawa.pl/aktualnosci/ ... u-kp-legia